hamburgericoon
Ons complete aanbod van verhuisproducten is een succesvol assortiment waarmee wij al meer dan 15 jaar marktleider zijn. Wij bedienen hiermee grootschalige retailers en online aanbieders in binnen- en buitenland en professionele verhuis- of autoverhuur bedrijven.

Dankzij de combinatie van onze low-cost bedrijfsstructuur, de grote Europese inkoopvolumes en onze fabrieksonafhankelijkheid zijn wij in staat om onze producten tegen de meest scherpe prijsstellingen in de markt te kunnen zetten. Daarbij blijven betrouwbaarheid van levering en een hoge kwaliteit wel voorop staan.

Veel van deze producten worden verkocht onder private labels van onze afnemers. Wij kunnen dan zorgdragen voor de bewaking van alle productieprocessen, voorraadbeheer, uitlevering en de uniformiteit van het private label. De producten worden door ons centraal of desgewenst decentraal uitgeleverd.

Wij blijven streven naar continue verbeteringen en uitbreidingen binnen onze productranges om daarmee onze markt leidende positie verder te kunnen verstevigen.

Wij staan voor zo duurzaam mogelijk en milieuvriendelijk produceren. Om die reden is Delta Libra ook FSC gecertificeerd.